Natur i sort/hvitt

Trang kalender har ført til lite foto for min del. Da blir det å bla litt i arkivet. Inspirert av Helge Helland, ville jeg også prøve meg litt på naturbilder i sort/hvitt. Jeg har tidliger ikke hatt stor sans for S/H i møte med naturbilder. Men etterhvert som jeg har sett mer og mer på bilder som var ganske tøffe i S/H, får jeg mer og mer sansen for den type utrykk i natursjangeren. Så jeg hiver meg utpå, og legger ut noen selv.

Myrsnipe

Steinskvett

Reklamer

5 kommentarer om “Natur i sort/hvitt

  1. Naturbilder i s/h har absolutt noe å tilføre! Spennende serie satt sammen av tre varierte s/h bilder. De to første er s/h uten mellomtoner og det kan være kult, synes myrsnipa gjør seg best av de to. Siste er mer «normal» s/h og funker med de gjerdestolpene som forsvinner ut av bildet.
    Rune

  2. Hyggelig å være til inspirasjon:o) Jeg likte også veldig godt det gamle piggtrågjerde med steinskvetten på. Det passet med s/h her, ville kanskje økt kontrasten litt..
    Jeg har jobbet litt med foto langs gamle gjerder som danner fine linjer i Kulturlandskapet. Jeg blir gjerne med en tur til dette gjerde her…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s